Loading...

Inscripciones

Campus a la Natura

El Campus a la Natura és una activitat destinada a joves actius i atrevits que cerquen fer tota mena d’activitats durant l’estiu. Està pensat sobretot per els nins i nines d’una franja d’edat entre els 10 i els 16 anys, i que actualment no disposen d’una gran oferta lúdica durant l’estiu. Les dates del campus són del 27 de juny al 29 de juliol (5 setmanes). 

Els participants duran a terme activitats lúdico-esportives cada dia, des de muntar a cavall, a realitzar activitats d’aventura, excursions amb kayak, gimcanes, muntar amb bici o fer visites a diferents cales i pobles de Mallorca.

La filosofia d’aquest campus és realitzar com a mínim dues sortides per setmana (el transport està inclòs en el preu). La resta de dies els nins i nines quedaran al poble per a realitzar diferents activitats com poden ser gimcanes, rutes de senderisme, visites al mercat tradicional, jocs tradicionals, masterchef,...)

Durant el campus es realitzaran dues sortides especials: una acampada de dos dies al monestir de Lluc i una sortida a Menorca. A la primera es realitzaran jocs tradicionals i podran gaudir de totes les instal·lacions que ofereix el complex del monestir. A la segona, visitaran el puig del Toro, la formatgeria de Subaida, els carrers de Ciutadella i realitzaran jocs aquàtics a una cala del sud de l’illa. 

Els participants del Campus a la Natura aprendran la importància de respectar al medi ambient. Vivim en un món on les noves tecnologies promouen el sedentarisme entre els més joves, per això, amb el campus volem que tinguin l'oportunitat de fer tota classe d’activitats divertides, a l’aire lliure i sense dependre de la tecnologia.

Els nins i nines en tot moment estaran guiats i supervisats per monitors i monitores titulades, sempre respectant les ràtios “nins per monitor” que demana la normativa actual. A més, durant el campus es prendran totes les mesures sanitàries vigents respecte a la Covid-19.

Per tot això i més,... fes-te Camper, apunta't al Campus a la Natura!!

Aquest any també podreu aprofitar dos tipus de descompte (no són a cumulables)

  • Descompte del segon germà.
  • Descompte del Carnet Jove (haureu de pujar imatge o justificant)

PREUS:

a) Campus complet.

Normal: 425 euros

Bonificat (amb descompte): 400 euros

b) Campus per setmana.

Normal: 95 euros

Bonificat (amb descompte): 90 euros


IMPORTANT. Llegiu la següent normativa relacionada amb el campus i que més endavant haureu d'acceptar per tal de que la vostra inscripció sigui validada.

  • a) Mitjans de pagament.
  1. EFECTIU: podeu fer el pagament amb efectiu telefonant abans al número 722 33 84 47 . És na Sheila, i amb ella concretareu el dia i l'hora per a fer el pagament.
  2. TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA: Podreu fer una transferència al següent número de compte: ES94 0061 0016 9601 2943 0111. A continuació heu d'enviar el justificant de la transferència al mail infochousport@gmail.com.
  3. PAGAMENT AMB TARJETA (REDSYS). Un cop se vos confirmi la vostra inscripció, rebreu un correu electrònic (mireu a totes les carpetes Safata d'entrada, Promocions, Correu no desitjat,...) que us dirigirà cap a la passarel·la de pagaments.


Nota: Si en el termini de 15 dies un cop se vos ha enviat el mail confirmant la vostra inscripció no heu justificat o realitzat el pagament, aquesta es considerarà nul·la.

  • b) Autorització dels drets d'imatge

Autorització drets d'imatge.pdf

  • c) Normes de conducta dels participants

Normes de conducta.pdf

  • d) Normes sobre la devolució de l'import de la inscripció

Normes sobre les devolucions de les inscripcions.pdf

Inicio de inscripción: 2022-03-26T23:00:00.000Z
Cierre de inscripción: 2022-07-24T21:59:59.999Z